Reistopper

De stad Sunny BeachBoulevard Sunny Beach Bulgarije

Zonnestrand, ook wel Sunny Beach genoemd, is een van de populairste en grootste badplaatsen aan de Bulgaarse kust. Sunny Beach doet dan ook niet onder voor de bekende badplaatsen aan de Spaanse Costa’s en de Turkse Rivièra. Een kilometers lange boulevard voert u langs ontelbare restaurantjes, barretjes en discotheken. Sunny Beach is een werkelijk prachtig, bijna acht kilometer lang en zeer breed zandstrand dat langzaam afloopt in de helderblauwe Zwarte Zee.

In de vele strandtentjes kunt u zich te goed doen aan goedkope drankjes en maaltijden. De prijzen zijn hier echt heel veel lager dan in de bekende Europese vakantielanden als Spanje en Turkije. Het eten in Bulgarije is niet alleen goedkoop, maar ook heel lekker en van relatief zeer goede kwaliteit. Tevens wordt in veel restaurants live-muziek gespeeld wat zorgt voor een gezellige sfeer. Voor de echte stappers beschikt het Zonnestrand over gezellige barretjes en diverse discotheken waar de modernste/laatste muziek wordt gedraaid.

Strand van Sunny Beach
Het goudgele zandstrand van Zonnestrand behoort tot de mooiste van Europa, is 8 km lang, zeer breed en schoon en mondt uit in de prachtige heldere zee. De zeebodem loopt geleidelijk af, wat het ideaal maakt voor kinderen. Het strand loopt langs de hele plaats, achter het strand zijn duinen en aan de zuidkant loopt het over in het schiereiland met strand van Nessebar. Het strand wordt op 4 plaatsen onderbroken door wandelpiertjes. U kunt hier diverse watersporten beoefenen zoals parasailing, jetski en de banaan. Ligbedden zonder matras en parasols zijn te huur op het strand, verder is er een blauwe milieuvlag, douches, kleedcabines, naaktrecreatie, strandbewaking, toiletten en massage.

Het weer in Sunny Beach

Top reisaanbieders


1
logo5

vanaf € 300,-

2
logo1

vanaf € 325,-

3
logo3

vanaf € 445,-

4
logo3

vanaf € 350,-