Reistopper

Uitgaan in Sunny BeachUitgaan in Sunny Beach Bulgarije

Het nachtleven in Sunny Beach is enorm gevarieerd. Compleet uit je dak gaan; Dat is wat je zeker kan doen in Sunny Beach. Over de gehele boulevard en in het middelpunt van het 'stadje' bevinden zich verschillende barren, clubs en strandtenten. Bij de meeste zaken in Sunny Beach kun je doorgaan tot in de vroege uurtjes, er geldt hier namelijk geen vaste sluitingstijd. De boulevard komt snachts echt tot leven en overal vind je cocktail barretjes, bar-dancings, discotheken en live muziek. Door de drukke gezelligheid en de vele kraampjes is het wandelen langs deze boulevard al een belevenis op zich. En dit alles op loopafstand van de meeste hotels. Hieronder enkele tips voor de beste discotheken en kroegen:

Den Glade Viking
Den Glade Viking is een discotheek vol met Scandinavisch schoon. Er is ongeveer ruimte voor 2500 man en die gaan ook allemaal helemaal los. Uiteraard zijn er ook veel Nederlanders te vinden die met het feest meedoen dus de sfeer is uitstekend. Dit is echt een aanrader voor de partygangers in Sunny Beach. De mensen achter de bar doen er alles aan om van iedere avond een super feestavond te maken. Van shotjes tot bier, van een simpele cola tot een mega cocktail waarvan je maag het zuur krijgt! Den Glade Viking is zonder twijfel de beste discotheek van Zonnestrand!

Lazur
Lazur is de grootste discotheek van Zonnestrand en ligt direct aan het strand. In deze half open discotheek met groot terras, zwembad met glijbanen en palmbomen, gaat iedereen volledig los. Beneden, boven op podia, in palen en zelfs in het zwembad van de discotheek staat iedereen te dansen tot 7 uur ’s morgens! Als het je even te veel wordt kun je buiten even uitrusten op het terras of neerploffen op één van de 1000 stoelen. De muziek die ze hier draaien is zeer gevarieerd. House & dance, techno & trance, soul & R’n’B, retro & oldies, 80’s & 90’s, alles komt hier voorbij. Iedere avond is het hier (meerdere keren) Happy Hour.

Revolution
Discotheek Revolution is de nieuwste discotheek Sunny Beach maar ook gelijk een topper. Veel van de beste nationale en internationale DJ´s worden geboekt om het feest aan de gang te houden. In the Revolution wordt vooral house, minimal en techno gedraaid ook zijn er iedere avond danseressen die het feest extra leven in blazen. Het geluid, de sfeer en de stijl zijn top in the Revolution, overal is aan gedacht.

The Flying Dutchman
De Flying Dutchman is de ultieme plek om lekker uit je dak te gaan. De bar bevindt zich aan de boulevard op het strand. Voor de beste party's kunt u 's avonds terecht bij de Flying Dutchman, de ideale plek voor de jongeren die graag feesten. De Nederlandse dj's draaien tot in de vroege uurtjes, maar u kunt ook terecht voor de Hollandse snacks. Dit is nog niet alles... Zo kunt u tijdens sportevenementen genieten van live wedstrijden op grote schermen, waaronder veel Nederlandse voetbalwedstrijden.

SLAM!Café
Het SLAM!Café is een gezellige club welke je vrijwel direct herkent aan haar chique roze met witte huisstijl. Eenmaal binnen heb je keuze uit diverse dranken als lekkere cocktails of gewoon een Nederlands biertje. Je kan gewoon in het Nederlands bestellen, want al het personeel is Nederlands. Het SLAM!Café heeft een capaciteit van zo'n 200 personen en je betaald geen entree! Het SLAM!Café is centraal gepositioneerd aan Flowerstreet.Het weer in Sunny Beach

Top reisaanbieders


1
logo5

vanaf € 300,-

2
logo1

vanaf € 325,-

3
logo3

vanaf € 445,-

4
logo3

vanaf € 350,-